• 聯絡我們 | English
  • 日期: 2021/5/21 上午 10:16:00
    標題: 【獎學金】理學院『推廣國際交流獎學金』暨『李全璞教授國際交流紀念獎學金』(CoS Travel Grants and Scholarship)《110年第二梯次》即日起開放申請(已截止)
    內文: .申請資格 Eligibility:物理系(所)/天文所/應物所之大學部及研究所在學學生
     Any student of the NTU Physics, Astrophysic & Applied Physics with financial needs due to the pursuit of higher education or research and teaching is eligible to apply for the present grant.

.接受申請項目 Grant Specifications:
     1. 海外短期研習 Short-term Overseas Research(含短期研究、海外實習…等)
     2. 出席國際會議、參加線上國際會議 International Conference / Online International Conference
     3. 交換生 Student Exchange(含雙學位)(申請以『學期』為單位)

.申請方式 Application Steps:請將所有申請文件製成『PDF電子檔』並寄送至:swallow@phys.ntu.edu.tw
          Please make all application documents into PDF files and send it to: swallow@phys.ntu.edu.tw(暫時免收紙本 NO NEED to submit paper documents)

.收件截止日期 Deadline:Monday, May 31, 2021

※超重要的備註 Important Notice!!(請仔細看過再提申請):
     一、理學院相關要點內所註明的核定金額僅為參考(上限),實際核發金額將依每年經費多寡及申請人數而有所變動,無法接受者請勿申請。
       The size and number of grants awarded to students in the three categories above is subject to change in accordance with annual finances and applicant pool size.
     二、依理學院規定,獲得本項獎學金者,不得同時領取其他補助,且本獎學金請領時所需使用之各項證明皆必須繳交正本!
       Awardees shall not receive any other scholarships, grants, or financial assistance while receiving funding from the present grant.
     三、依理學院要求,凡申請本獎學金補助出席國際會議之『研究生』,皆需先行/同時申請行政院科技部「補助研究生出席國際會議」。
       These applicants must simultaneously apply for MOST Student Researcher International Conference funding or other overseas funding.
    附加檔案:

國立臺灣大學物理學系
    10617 台北市羅斯福路四段一號 電話:(02)3366-5120~3 傳真:(02)2363-9984
    瀏覽器建議使用IE 11.0以上版本,最佳觀看解析度1280X768以上       最新更新日期:25/03/2015